Catering

Geeft u een feestje? Of het nu bij u thuis of bij ons is, wij kunnen een heerlijk buffet voor u verzorgen. En meer! Ontdek de vele mogelijkheden.

Iets te vieren? Wij zijn van de partij!

Thuis een feestje? Dan kunt u gebruik maken van onze partyservice! We kunnen u helpen bij de gehele verzorging. Zo verhuren we horecamateriaal, verzorgen we salades, luxe garnituur en een compleet warm en/of koud buffet.

Feest in Gytsjerk

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze sfeervolle ruimte en voorzieningen. We kunnen de complete verzorging regelen voor uw huwelijksfeest, bedrijfscatering of personeelsfeest. Gegarandeerd een gezellig feest met het lekkerste eten!

Indonesisch, Italiaans of gewoon oer-Hollands?

Kies uw buffet uit onze zeer uitgebreide buffettenlijst: van uitgebreide diners tot lunchbuffetten en de verzorging van goede koffie met heerlijk gebak. Zelf een buffet samenstellen uit onze gerechten is natuurlijk ook mogelijk, alles geheel naar uw wens. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we stellen een offerte voor u samen. We nemen graag contact met u op om alles in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

  • * is verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.